Onderwerpen die je moet vermijden bij de eerste ontmoeting

Onderwerpen die je moet vermijden bij de eerste ontmoeting

Hoe je een mogelijk toekomstige partner ook ontmoet, het is belangrijk dat je bepaalde onderwerpen bij de eerste ontmoeting vermijdt. Begin zeker niet over geld. Hoeveel je verdient bij je baas en hoeveel overwaarde er op je huis zit is echt niet belangrijk. Stel hier dus ook geen vragen over aan je date.

Ook is het niet zo handig om tijdens een eerste date uitgebreid over je ex te gaan klagen. Je date zit daar vast niet op te wachten en kan bovendien het idee krijgen dat je ook over hem of haar zo gaat praten als het tussen jullie niets wordt of de relatie na verloop van tijd strandt.

Je kunt aangeven dat je graag kinderen wilt maar begin er niet meteen heel nadrukkelijk over. Een vrouw kan de indruk krijgen dat je een broedmachine zoekt en een man kan het idee hebben dat hij niet meer is dan een zaaddonor. Als het echt klikt tussen jullie en jullie krijgen een relatie is het vroeg genoeg om dit te bespreken. Bekijk ook deze persoonlijke vragen.

Ga open naar de eerste date

Als je besluit om af te spreken maak jezelf dan niet wijs dat dit de ware voor je is. Singles gaan vaak naar de eerste date met een idee van hoe iemand zal zijn. Dit beeld dat je hebt van iemand die je online ontmoet hebt is altijd anders in het echt. Het is zeldzaam dat de verwachtingen synchroon lopen met de realiteit.

Sta jezelf toe om deze persoon te leren kennen voor wie ze zijn in plaats van wie je dacht dat ze zouden zijn. Dit bespaart je vele teleurstellingen en voorkomt dat je iemand op voorhand al romantiseert.

Kan je via online dating ware liefde vinden?

Er zijn zeker mensen die via online dating de ware hebben gevonden. Maar evenals bij alle methodes om een partner te vinden is ook Tinder niet zaligmakend. Welke manier je ook toepast en welke dating app of website je ook gebruik, zorg er altijd voor dat het vinden van een date of een vaste relatie geen obsessie wordt.

Door krampachtig naar een partner te gaan zoeken is de kans erg klein dat het gaat lukken. Heb je een paar teleurstellingen via online dating achter de rug? Deactiveer je account dan voor een poosje en richt je aandacht op andere dingen. Wie weet lukt het over een tijdje wel om een leuk iemand te leren kennen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *