Over ons

Hallo daar! Wij zijn Michael en Marieke, de makers van Liefdescursus.nl. Onze website en blog zijn ontstaan uit onze gedeelde passie voor menselijke relaties en het begrijpen van de complexiteit van liefde en intimiteit.

Marieke, onze co-founder, is een vriendelijke vrouw uit Overijssel met een hart van goud. Ze heeft een achtergrond in Toegepaste Psychologie en haar diepgaande interesse in menselijk gedrag maakt haar een waardevolle aanwinst voor ons team. Door haar empathie en begrip voor anderen, kan ze mensen helpen en ondersteunen in moeilijke situaties. Marieke is een echte mensen-mens en gaat altijd uit van het beste in anderen.

In haar vrije tijd houdt Marieke zich graag bezig met sporten, zoals groepslessen XCO, en verdiept ze zich in verschillende onderwerpen door middel van lezen en actualiteitenprogramma’s. Marieke brengt haar passie voor menselijke relaties en begrip van menselijk gedrag over op onze website en blog.

Michael, onze andere co-founder, is een gepassioneerde schrijver met een grote interesse in psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Zijn achtergrond in marketing en communicatie maakt hem de perfecte aanvulling op Marieke’s expertise in Toegepaste Psychologie. Michael is de drijvende kracht achter onze website en blog, en zorgt ervoor dat we onze boodschap op een heldere en effectieve manier kunnen overbrengen.

In zijn vrije tijd houdt Michael zich bezig met het lezen van boeken over persoonlijke ontwikkeling. Hij is altijd op zoek naar manieren om zijn begrip van de menselijke psyche te verdiepen en dit te delen met anderen via onze website en blog.

Samen willen we mensen helpen om hun relaties te verbeteren en hun ware liefde te vinden. Of het nu gaat om het omgaan met hartzeer, het ontwikkelen van een sterke emotionele band met je partner of het vinden van innerlijke rust en tevredenheid, wij bieden praktische tips en advies om je op weg te helpen.

We hopen dat je geniet van onze website en blog en mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We horen graag van je!

Met warme groeten,

Michael en Marieke.